Ayurveda pää- ja kasvohieronnassa hoidon aluksi tehdään rentouttava jalkakylpy ja samalla tehdään ayurvedinen kehotyypin kartoitus, josta selviää millä ayurvedisella yrttiöljyllä hieronta tehdään.

Huomioithan vaatetuksessa, että saat helposti sukat pois jalkakylpyä varten. Hieronta tehdään ilman paitaa, joten takaisin pukiessa se saattaa öljyyntyä. Meikkivoide on hyvä poistaa ennen hierontaa.

Ayurvediset hoitoöljyt ovat kotimaisia Frantsilan luomuyrttitilan yrttiöljyjä. Hoitoöljy hierotaan lämmitettynä iholle.

Hieronta aloitetaan istuma-asennossa hieroen oman kehotyypin luomuyrttiöljyllä päätä, kasvoja ja hartioita. Hoitoa jatketaan selinmakuulla tehtävällä pään, kasvojen ja korvalehtien hieronnalla.

Hoidon jälkeen on hyvä levätä ja juoda vettä tai yrttiteetä. Hiuksesi ja kasvosi jäävät hieronnasta öljyisiksi, joten huomioithan sen vaatetuksessasi.

Hieronta lämpimällä yrttiöljyllä voi rentouttaa koko kehoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Huom. Ayurvedista hierontaa ei suositella, jos on hoitamaton korkea verenpaine, veritulppa tai laskimotulehdus, raskauden aikana, epilepsiaa sairastaville, syöpää sairastaville, jos leikkauksesta on alle puoli vuotta, ihon ollessa tulehtunut tai rikki, kuumeisena tai flunssaisena.

70 min / 54 €