Ayurveda käsi- ja jalkahieronnassa hoidon aluksi tehdään rentouttava jalkakylpy ja samalla tehdään ayurvedinen kehotyypin kartoitus, josta selviää millä ayurvedisella yrttiöljyllä hieronta tehdään.

Huomioithan vaatetuksessa, että saat helposti sukat pois jalkakylpyä varten, lisäksi hieronnassa tulee lahkeet saada käärittyä polveen asti ja käsivarret kyynärpäähän asti vapaaksi.

Ayurvediset hoitoöljyt ovat kotimaisia Frantsilan luomuyrttitilan yrttiöljyjä. Hoitoöljy hierotaan lämmitettynä iholle.

Hieronta tehdään hoitopöydällä selinmakuulla. Hieronnassa käytetään erilaisia hankaus-, sively- ja painelutekniikoita, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hieronnassa käytetään lisäksi pronssista Kasamaljaa, jolla hierotaan pyörittävin liikkein jalkapohjia ja kämmeniä. Hoidon jälkeen on hyvä levätä ja juoda vettä tai yrttiteetä.

Hieronta lämpimällä yrttiöljyllä voi rentouttaa koko kehoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Huom. Ayurvedista hierontaa ei suositella, jos on hoitamaton korkea verenpaine, veritulppa tai laskimotulehdus, raskauden aikana, epilepsiaa sairastaville, syöpää sairastaville, jos leikkauksesta on alle puoli vuotta, ihon ollessa tulehtunut tai rikki, kuumeisena tai flunssaisena.

70 min / 59 €